De soundcheck is al een show op zichzelf. Terwijl er koffie geschonken wordt en meloenen worden uitgedeeld, wordt gevoel en volume getest. Er zijn nog niet veel Wildeburgers wakker aanwezig, maar ze hebben nog even de tijd. Willem en Marnix, de beide bandleden van Ciao Lucifer, hebben er desondanks zin in.
Ik dacht naar een optreden van I Am Oak te gaan kijken maar dat is weer precies Wildeburg, je staat bij het verkeerde podium, om er achter te komen dat je toch niet verkeerd staat.

Het eerste nummer waarin ze zingen: "dreaming to get closer to you" laat niets aan onduidelijkheid over; het speelplezier spat er van af! Meer en meer Wildeburgers worden aangetrokken door de optimistische upbeat van hun muziek. En dat alles met 1 gitaar en 1 drumkit. Zelf noemen ze het dancepunk; muzikaal is het zeker en qua entertainment hebben we ook niets te klagen. De toegestroomde Wildeburgers vullen de dansvloer en laten hun waardering luid en duidelijk blijken; alom lachende gezichten die stralen van plezier; de energie stroomt heen en weer tussen de twee-koppige band en het publiek.

Aan het eind van de set vraagt Willem: "Mijnheer Wildeburg, mogen we er nog één"; ook het publiek kan er geen genoeg van krijgen.
Kortom: ook deze band is weer bewijs dat het nieuwe podium Wilde Weide zijn plaats op Wildeburg veroverd heeft!