3voor12 Flevoland zoekt redacteuren!

Schrijven, fotograferen, filmen: alles mag

We zijn alweer een tijdje bezig met het vernieuwde 3voor12 Flevoland. Afgelopen jaar zijn we overal aanwezig geweest in Flevoland, van Lowlands tot Where The Wild Things Are en we hebben de belangrijkste artiesten geïnterviewd, van Roadcrew tot Balthazar. En nu? Nu willen we nog meer. En daar hebben wij we jou hulp voor nodig. Wil jij schrijven, fotograferen of filmen voor het leukste muziekplatform van de polder? Klik dan gauw verder!

Het gaat goed met de Flevolandse muziekscéne. De bandjes schieten als paddestoelen uit de grond, om eenmaal boven hard door te stromen naar de rest van Nederland. Ook onze rappers, Dj's, Singer-songwriters en wat niet gaan erg goed. En wij, van 3voor12 Flevoland, zitten daar met onze neus bovenop. 

Nu het zo goed gaat met Flevoland en de muziek hebben wij meer mensen nodig die ons enthousiasme over de Flevolandse muziekscene delen én hier verslag van uit willen brengen. Kan jij schrijven, fotograferen of filmen, en wil je Flevoland voor eens en voor altijd goed op de kaart zetten? Let dan goed op.

Wat krijg je van ons?

  • De mogelijkheid om jezelf te kunnen ontwikkelen op alle journalistieke vlakken, op het gebied van tekst, fotografie en film
  • We stellen je in staat een groot muzikaal netwerk op te bouwen binnen Flevoland
  • Gastenlijstplekken bij Flevolandse concerten in poppodia zoals De Meester, Underground, Nirwana en De Klos
  • Daarnaast mag je berichten over de tofste festivals die onze provincie rijk is. En dan hebben we het niet alleen over Stille Nacht, Gestrand of het Bevrijdingsfestival, maar ook over het grote Where The Wild Things Are, de Libelle Zomerweken en LOWLANDS!
  • Je staat aan de wieg van een van de leukste muziekprojecten van Flevoland. Er is dus veel ruimte voor je eigen ideeën en inbreng
  • Geen geld, want het blijft een vrijwillige functie
 
Wat wordt er van je verwacht?
  • Dat je woonachtig bent in Flevoland, of hier je roots hebt liggen en regelmatig terugkeert
  • Dat je geïnteresseerd bent in de Flevolandse muziekscene
  • Dat je naast het bezoeken van de tofste concerten op vrijdag en zaterdag (wat je natuurlijk doet, dûh), hier op zondag ook een stukje over wilt tikken
  • Dat je zin en tijd hebt om iets heel vets van 3voor12 Flevoland te maken!


Waar wacht je nog op?

Dat vragen wij ons ook af. Treuzel niet en stuur nú een mail met je cv, motivatie en eventueel eerder gemaakt werk naar 3voor12FL@gmail.com! Wil je intussen op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond 3voor12 Flevoland? Like dan onze Facebookpagina.