Popronde: Audio Adam @ Waterfront

“Geduld is een schone zaak, akkoordenwisselingen ook”

Tekst: Heleen Wever; Foto´s: Nico Reinders ,

De Popronde is een fenomeen in Nederland en inmiddels ook in Flevoland. Zaterdag 1 oktober 2011 mocht Almere er voor de tweede keer van genieten. In het stadshart waren op veertien locaties vierentwintig acts te zien. Uiteraard brengt 3voor12/Flevoland de boel keurig in kaart. Om 23:00 uur stond Audio Adam in Waterfront.

“Geduld is een schone zaak, akkoordenwisselingen ook”

Wie: Audio Adam
Wat: Catchy pop met een rafelig randje
Waar: Waterfront, 23.00 uur

De band: Deze vierkoppige band heeft al veel mijlpalen op de palmares prijken: 3FM Serious Talent, hun laatste single “Hands of Me” op de 3VOOR12-luisterpaal en voorprogramma’s voor o.a. Go Back To The Zoo en Scouting For Girls. Kortom, we zijn nog niet van Audio Adam af.

Jeeh!
Deze mannen laten al vanaf het begin weten zin te hebben in hun optreden, ondanks de stress van het verlaat zijn.
Het publiek wacht geduldig op de mannen en het overgrote deel geniet van Audio Adam’s set die is gevuld met ontzettend catchy pop-rockliedjes. Frontman Tjerk heeft bovenal een prettig stemgeluid en ontzettend goede “stage-presence”.

Meh...
Audio Adam komt van een optreden in Friesland en kennelijk zijn die twee optredens te dicht op elkaar geboekt, waardoor de band een half uur te laat aan zijn set begint. Sommige luisteraars vinden het wat jammer dat gitarist Jasper soms wel heel trouw vasthoudt aan een akkoord. Vijftien tellen hetzelfde akkoord, dat kan “spannender”.