Popronde: Starcatcher @ De Kunstlinie Popronde: Starcatcher @ De Kunstlinie

Alsof het een volle ArenA betreft

, Tekst: Heleen Wever; Foto´s: Josta Visser

Popronde: Starcatcher @ De Kunstlinie

Alsof het een volle ArenA betreft

Tekst: Heleen Wever; Foto´s: Josta Visser ,

De Popronde is een fenomeen in Nederland en inmiddels ook in Flevoland. Zaterdag 2 oktober 2010 staat genoteerd als de eerste Flevolandse editie. In Almere waren er op 13 locaties 23 acts te zien. Uiteraard brengt 3voor12/Flevoland de boel keurig in kaart. Om 23.00 uur stond in De Kunstlinie: Starcatcher

Alsof het een volle ArenA betreft

Wie: Starcatcher
Wat: Opzwepende rock met klassieke invloeden
Waar: Popronde Almere, De Kunstlinie, 23.00 uur

De band: Vier jongens die in de Verenigde Staten geen druppel alcohol zouden mogen drinken. Desondanks hebben deze jongemannen al heel wat bereikt: optredens op Eurosonic en de Gentse Feesten en een plekje op de luisterpaal. (En vooruit: een optreden tijdens Almeres enige echt rockende radioshow ‘Een Blok aan je Been’)

Jeeh!
De vier heren zetten een stevige show neer en spelen, ondanks de 15 man publiek, alsof het een volle ArenA betreft. De zweetdruppels vliegen in het rond. En wat zijn deze jongens muzikaal. De melodielijnen van de toetsenist zijn belachelijk goed en zelfs het vioolspel van gitarist David is als een streling van het trommelvlies.

Meh...
Het vioolspel van David had wel iets langer mogen duren, nu leek het meer op een etalage van de winkel ‘Dit kunnen wij ook’, dan op een ware aanvulling. Zanger Jesse had zijn schouders soms wel heel hoog opgetrokken. Ondanks dat de schoudervulling weer ‘in’ is, maakte dit soms een verkrampte indruk. Maar vooral: waar waren die mensen? Deze band verdient meer!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland