Popronde: One Trick Pony @ de Kunstlinie Popronde: One Trick Pony @ de Kunstlinie

De ruimte een kosmische aangelegenheid

, Tekst: Judith de Hont i.s.m. de redactie; Foto´s: Josta Visser

Popronde: One Trick Pony @ de Kunstlinie

De ruimte een kosmische aangelegenheid

Tekst: Judith de Hont i.s.m. de redactie; Foto´s: Josta Visser ,

De Popronde is een fenomeen in Nederland en inmiddels ook in Flevoland. Zaterdag 2 oktober 2010 staat genoteerd als de eerste Flevolandse editie. In Almere waren er op 13 locaties zijn 23 acts te zien. Uiteraard brengt 3voor12/Flevoland de boel keurig in kaart. Om 21:00 uur stond in de Kunstlinie: One Trick Pony.

De ruimte een kosmische aangelegenheid

Wie: One Trick Pony
Wat: Jonge singer/songwriter, hip en variërend op en met de piano
Waar: De Kunstlinie, negen uur

De band: Anne Fleur uit Workum stond op de tweede plaats bij de Kunstbendefinale en heeft sindsdien publiek vermaakt en geraakt op Lowlands en Noorderslag. Als deze door Regina Spektor beïnvloedde meid voor een kleine zaal speelt, vergeet ze helemaal hoe verlegen ze is.

Jeeh!  
De kleine gestalte achter de piano staat niet in verhouding met haar grote stemgeluid. Met haar ingewikkelde teksten, uithalen en pianospel laat ze het publiek werkelijk perplex achter.

Meh...
De zaal was misschien klein genoeg, maar door de beperkte opkomst leek de ruimte alsnog een kosmische aangelegenheid. De natuurkunde daargelaten had het optreden een echte sensatie kunnen zijn, maar dan had ze wel wat meer emotie aan haar trucendoos moeten toevoegen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland