Popronde: Jesse Maria @ Anno Popronde: Jesse Maria @ Anno

Soep is koud ook best te pruimen

, Tekst: Heleen Wever

Popronde: Jesse Maria @ Anno

Soep is koud ook best te pruimen

Tekst: Heleen Wever ,

De Popronde is een fenomeen in Nederland en inmiddels ook in Flevoland. Zaterdag 2 oktober 2010 staat genoteerd als de eerste Flevolandse editie. In Almere waren er op 13 locaties 23 acts te zien. Uiteraard brengt 3voor12/Flevoland de boel keurig in kaart. Om 22.00 uur stond in Anno: Jesse Maria.

Soep is koud ook best te pruimen

Wie: Jesse Maria
Wat: Lieflijke popliedjes
Waar: Popronde Almere, Anno, 22.00 uur

De band: Sinds 2008 mag Jesse Maria al zeggen dat ze een 3FM Serious Talent is. Nu is deze 21-jarige druk bezig met het opnemen van een debuutalbum vol mooie popliedjes waarin elke vrouwelijke twenty-something zichzelf herkent.

Jeeh!
Prominent aanwezig zit Jesse Maria achter haar keyboard en speelt ontzettend mooie liedjes. Haar stem kan ze prachtig klein houden en haar voet beweegt sympathiek mee op de noten. Het publiek heeft zich van het bord vol eten gekeerd richting deze roodharige om te delen in het gevoel dat zij met haar muziek overbrengt. Soep is koud ook best te pruimen, Jesse Maria moet in al haar kwetsbaarheid bewonderd worden.

Meh...
Anno is wel heel groot voor dit soort luisterliedjes. Alhoewel de mensen om haar heen vol aandacht luisterden ging de muziek in de ‘uithoeken’ van het cafe/restaurant aan luisteraards voorbij. Jesse Maria speelde vanavond zonder band; bij vlagen werd de afwezige
aanvulling gemist. Het was met band misschien net iets dynamischer geweest.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland