Popronde: Case Mayfield @ Bagels and Beans Popronde: Case Mayfield @ Bagels and Beans

Als een koning in zijn hof

, Tekst: Bart Rouw; Foto´s: Josta Visser

Popronde: Case Mayfield @ Bagels and Beans

Als een koning in zijn hof

Tekst: Bart Rouw; Foto´s: Josta Visser ,

De Popronde is een fenomeen in Nederland en inmiddels ook in Flevoland. Zaterdag 2 oktober 2010 staat genoteerd als de eerste Flevolandse editie. In Almere waren er op 13 locaties 23 acts te zien. Uiteraard brengt 3voor12/Flevoland de boel keurig in kaart. Om 15:30 uur stond voor café Jordaaan: Case Mayfield

Als een koning in zijn hof

Wie: Case Mayfield
Wat: Een folkzanger die gewapend met een gitaar en een dijk van een stem liedjes brengt die tussen singer-songwriter en folk zweven.
Waar: om half vier voor de Bagels and Beans

De band: In zijn ééntje ziet Case Mayfield er niet echt indrukwekkend uit. Maar schijn bedriegt: deze zanger weet met zijn stem en gitaar een verhaal en emotie over te brengen.

Jeeh!
Met nette composities en een hele goede stem weet Case Mayfield vanaf het eerste liedje te boeien. Om de geringe doorloop van het Belfort tegen te gaan, is hij boven aan de trap gaan zitten, waar hij als een koning in zijn hof over het winkelende volk uitkeek.

Meh...
Door het tegensputterende verkeer op de A6 begon Case een uur later dan gepland. Tijdens de liedjes lijkt het haast of de folkzanger zijn gitaar probeert te knuffelen, waardoor hij weinig kansen creëert om met het publiek in contact te komen. Zonde, want met zoveel emotie in de muziek is dat wel wenselijk.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland