Popronde: Bandito @ de Meester Popronde: Bandito @ de Meester

Superharmonieus

, Tekst: Sanne Priem; Foto´s: Bartjan Nieuwerf

Popronde: Bandito @ de Meester

Superharmonieus

Tekst: Sanne Priem; Foto´s: Bartjan Nieuwerf ,

De Popronde is een fenomeen in Nederland en inmiddels ook in Flevoland. Zaterdag 2 oktober 2010 staat genoteerd als de eerste Flevolandse editie. In Almere waren er op 13 locaties 23 acts te zien. Uiteraard brengt 3voor12/Flevoland de boel keurig in kaart. Om 01:00 uur stond in poppodium De Meester: Bandito

Superharmonieus

Wie: Bandito
Wat: Vuige hardrock met een stonerrandje
Waar:  01:00 uur, poppodium de Meester

De band: Een jong ogende band die in augustus ook tijdens de SENA Pop Awards in de Melkweg te zien was. Tel daar twee EP’s bij op en deze jongens zijn goed op weg.

Jeeh!
Vijf jonge kerels op een verhoogd podium doet weinig goeds verwachten. Maar niks bleek minder waar! Vanaf het eerste moment knalden de heren van het podium af met strak gespeelde nummers en een levendige performance. Verrassend genoeg klonken zowel de zanger als de heren op de achtergrond superharmonieus over de koptelefoon. Fijn was ook de houding van de band: overdreven arrogantie schitterde in afwezigheid.

Meh... 

De rauwe stem van de zanger was op het einde wat schreeuwerig.  Maar meer dan dat was er niet op te merken. Een superafsluiter van de Popronde!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland