Popronde 2010: Casper Adrien @ Anno Popronde 2010: Casper Adrien @ Anno

Een avondje onbekommerde muziek

, Tekst: Gerald van der Wijngaart; Foto´s: Bartjan Nieuwerf

Popronde 2010: Casper Adrien @ Anno

Een avondje onbekommerde muziek

Tekst: Gerald van der Wijngaart; Foto´s: Bartjan Nieuwerf ,

De Popronde is een fenomeen in Nederland en inmiddels ook in Flevoland. Zaterdag 2 oktober 2010 staat genoteerd als de eerste Flevolandse editie. In Almere waren er op 13 locaties 23 acts te zien. Uiteraard brengt 3voor12/Flevoland de boel keurig in kaart. Om 21:00 uur stond in Anno: Casper Adrien.

Een avondje onbekommerde muziek

Wie: Casper Adrien
Wat: Geen-vuiltje-aan-de-lucht-folkpop
Waar: Popronde Almere, Anno, 21.00 uur

De band: Deze uit Utrecht afkomstige singer-songwriter maakt lekker in het gehoor liggende folkpop. Hier en daar aangevuld met wat vlagen blues en soul.

Jeeh!
Met songtitels als 'Happiness' en 'Sunshine' verwacht je van deze band een avondje onbekommerde muziek. Dat is dan ook precies wat ze tot in perfectie uitvoeren. Even vergeten dat het toch echt al herfst is. Mooie arrangementen met viool, mandoline en slideguitar vullen de zaal. Voor degenen die in Anno nog een hapje zitten te eten serveert de band de juiste sfeermuziek.

Meh...
En daar zit dan ook precies de crux. Alleen bij vlagen overstijgt de band het niveau van  gemoedelijke achtergrondmuziek. De nummers liggen allemaal zo prettig in het gehoor dat ze moeilijk van elkaar te onderscheiden zijn. Halverwege de set begint het dan ook wat rumoeriger te worden in de zaal; men kan de aandacht moeilijk vasthouden.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland