Want Want bouwt feestje in Almere Want Want bouwt feestje in Almere

Het Sandy Dane-festival wederom geslaagd

, Door Sander de Goede en Bart Rouw

Want Want bouwt feestje in Almere

Het Sandy Dane-festival wederom geslaagd

Door Sander de Goede en Bart Rouw ,

Voor de vijfde maal wist de Almeerse popzangeres de Meester te vullen met heerlijke muziek. De vergulde klanken van Florian Wolff, Norman Kapoyos & the Swinging Mood Orchestra, Want Want en natuurlijk Sandy Dane zelf waren een streling voor het oor. Ook het oog kwam niks te kort, zoals deze fotoreportage kan beamen.

Het Sandy Dane-festival wederom geslaagd

Florian Wolff zou het vijfde Sandy Dane Festival openen, maar door de brand op Utrecht Centraal Station liep hij zo uit dat Norman Kapoyos & the Swinging Mood Orchestra in de bres sprongen en het spits afbeten. Met pakkende popnummers wisten zij de zaal voor zich te winnen en Wolff een beetje respijt te geven. Gelukkig was de Groningse zanger wel op tijd om als tweede act te fungeren. Met zijn folk-geinspireerde singer/songwriterliedjes waande iedereen zich even in een warm lentezonnetje. Een hele vooruitgang met het weer van buiten.
Sandy Dane gaf zelf ook acte de présence. Met lekker in het gehoor liggende popmuziek weet ze het publiek te raken waar het telt. Het enige minpunt van haar optreden is het uitblijven van nieuwe nummers.
De afsluiter van de avond is het Kampense Want Want. Met hun op onder andere Weezer geïnspireerde powerpop weten ze een klein feestje aan de gang te krijgen in de Meester. Zo lekker zelfs, dat de zanger tijdens een onstuimig sprongetje zijn bril verloor.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland