Laatste voorronde Vers Laatste voorronde Vers

Wie mag er door van jullie?

, Van de redactie

Laatste voorronde Vers

Wie mag er door van jullie?

Van de redactie ,

Ben jij er vrijdag 26 november bij om voor de laatste keer dit jaar het meest verse podiumvlees te keuren?

Wie mag er door van jullie?

Komende editie liggen voor jou in de koelcel: El Tigre, Merge as One, The Soulthings en Better left Forgotten. Deze bands zullen strijden om de laatste finaleplaats in de Kunstlinie op 14 januari. De enige die beslist wie er in de finale komt is het publiek: jij dus! Dus zorg dat je om 21:00 uur aan de deur staat om invloed uit te oefenen op deze kleine, Flevolandse geschiedenis…

Wie?
Merge as One, Better Left Forgotten, El Tigre en The Soulthings
Wat?
3v12/F´s Vers!
Waar?
BG-22-24 (leeftijd 18+)
Hoe laat?
21:00 uur
Prijs?
€ 5,-


Ken je Vers nog niet?!

In samenwerking met de BG-22-24 en De Kunstlinie biedt 3voor12/Flevoland beginnende, verse bands een podium om hun kunnen te tonen. Het publiek heeft de kans om in kleine intieme setting het kaf van het koren te scheiden op deze avonden en nieuw talent te ontdekken. De winnaars worden bepaald door de enige echte doelgroep die een band heeft: het publiek. Door middel van stembordjes sturen zij per editie één band naar de finale.

Eerder dit jaar vonden drie voorrondes plaats in de BG-22-24. De bands Gottlieb, Nee! en Roadcrew wonnen deze edities.

Vrijdag 26 november 2010 zal de vierde en laatste voorronde plaatsvinden en dan zijn alle finalisten bekend. Wie staan er vrijdag 14 januari 2011 in de Kunstlinie te rocken zoals de winnaars van The Shakedown 8 vorig jaar deden? Jij bepaalt….

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland