Lowlands nu al uitverkocht!

Biddinghuizen festival in recordtijd los

Door Bart Rouw ,

Hoewel er voor Lowlands amper namen vrijgegeven zijn, is inmiddels bekend gemaakt dat alle reguliere kaarten in negen dagen verkocht zijn. Valt er nog aan kaarten te komen? Ja, maar doorzettingsvermogen is een vereiste. Lees hier verder over Lowlandstickets…

Biddinghuizen festival in recordtijd los

Al enkele dagen zong het bericht door de wandelgangen dat de kaarten voor Lowlands snel weg waren, maar steeds werd dit door officials tegengesproken. Nu is het echter toch gebeurd: alle reguliere kaarten voor Lowlands zijn verkocht. Dit in een recordtijd van negen dagen! Tot nu toe vrijgegeven namen zijn: Blink 182, Plastikman en Admiral Freebee.

Wie dus nog geen kaart heeft, moet heel goed op gaan letten. Er zijn namelijk nog wat minder reguliere manieren om aan kaarten te komen. Om te beginnen met de inkopper: prijsvragen! Landelijke jongerenmedia geven er jaarlijks tientallen weg. Verder verkoopt de site eventim.nl kaarten uit niet afgehaalde bestellingen. Kleine kans, maar let op! Wie nu een Culturele Jongeren Pas (CJP) aanschaft, of er al een heeft, maakt nog kans om één van de tienduizend kaarten te kopen die zijn gereserveerd voor CJP houders.

Houd tenslotte Festivalinfo.nl en Lowlands.nl in de gaten voor vrijgekomen kaartjes. Illegale kaarten van zwarthandelaren worden regelmatig onderschept en vervangen door nieuwe, reguliere kaarten.

Het zijn allemaal niet echt de makkelijkste manieren om aan kaarten te komen, maar als je nog met een slaapzak voor de GWK wilde gaan liggen, heb je echt pech.