Vers podiumvlees checken bij 3VOOR12/Flevoland

Vers is lekkerder, Vers is frisser, Vers is origineler.

Redactie 3VOOR12/Flevoland ,

Hou jij ook van Vers? Dan bieden wij op vrijdag 25 juni vanaf 21:00 een exclusief avondje Vers podiumvlees in de BG. Wordt het smullen of slachten?

Vers is lekkerder, Vers is frisser, Vers is origineler.

Vers is de uitgelezen mogelijkheid om de nieuwste bands van dit moment te ontdekken. Een goede plek voor publiek om nieuwe bands te leren kennen; En voor bands om hun potentiële publiek te ontmoeten. We organiseren daarom dit jaar voor de tweede keer ‘Vers’. Een competitie om verse Flevolandse bands de gelegenheid te geven podiumervaring op te doen, en publiek de kans te geven om in kleine intieme setting het kaf van het koren te scheiden op deze avonden.

Met de nu al legendarische bloederige bijltjes wordt er per voorronde één band naar de finale gestuurd. Na vier voorrondes is er op vrijdag 14 januari een finale in De Kunstlinie.

Dus, toe aan iets vers? Kom de nieuwste bands van Flevoland keuren. 3VOOR12/Flevoland organiseert in de BG-22-24 op vrijdag 25 juni de tweede ronde van VERS 2010. De meest verse bands van dit moment krijgen de kans jou te vermaken. Het publiek mag uiteindelijk kiezen: was dat smullen of klaar voor de slacht?

De verse bands van vrijdag zijn:
Neighbours Nightmare, Lucky Dices, Hangslot en Gottlieb.
Vanaf: 21:00 en 18 jaar oud
Schade: 5 euro, inclusief consumptie
Waar: Kerkgracht 22-24, Almere Haven