Almere´s finest naar Splash!

Jerome XL verslaat europa´s grootste hiphopfestival

Van de redactie ,

Splash! is het grootste hiphopfestival van Europa. Ras-Almeerder Jerome XL is erbij en zal verslag doen zodra hij weer terug is. Gelukkig heeft hij ook Twitter, zodat we live alvast mee kunnen genieten.

Jerome XL verslaat europa´s grootste hiphopfestival

Splash festival is al twaalf jaar een grote naam in Europa waar het om hiphop gaat. Het duitse feest trekt al jaren artiesten van kaliber tot zich en dit jaar liegt het er ook niet om. Gedurende drie dagen staan onder andere Nas, Missy Elliot en Wu-Tang Clan op het mainstage.

Dit jaar zal het Duitse hiphopfestival worden verslagen door iemand uit de eigen scene. Niemand minder dan Almeerse rapper Jerome XL zal naar het festival afreizen en verslag leggen over drie dagen hiphop, rap, reggae en aanverwanten.
Het complete verslag zal hier in de loop van de volgende week te zien zijn, op onze site. Maar voor wie niet kan wachten, wat geheel niet onterecht is, is Jerome live te volgen via de speciale "Jerome XL op Splash"-Twitter. De link staat rechts van dit bericht, onder de advertentie. Check ook gelijk zijn eigen site even, die wordt rigoureus geupdate met nieuwe projecten en demo´s van de woordsmid.

Lang verhaal kort: check de Twitter en houd deze site in de gaten voor het totale verslag.