3voor12/Flevoland gaat Ondergronds 3voor12/Flevoland gaat Ondergronds

Stoner-rock in Lelystad

, Van de redactie

3voor12/Flevoland gaat Ondergronds

Stoner-rock in Lelystad

Van de redactie ,

Bij uitstek is januari een maand om versteld te staan van beweeglijkheid. Klap de boeken dicht, zap de tv uit en trek erop uit! Van de spreekwoordelijke party-target maakt 3voor12/Flevoland een lachtertje. Met een clubavond, de Vers-finale én de Grand Opening van ons nieuwe avontuur Ondergronds wordt de Flevolandse klei extra aangestampt. Lees hier over Ondergronds!

Stoner-rock in Lelystad

Ook in 2010 timmert 3voor12/Flevoland aan de weg! De lokaalafdeling van VPRO’s muziekplatform 3voor12 presenteert alweer een nieuwe bandjesavond: ‘Ondergronds’ in de Underground te Lelystad. Op zaterdag 23 januari kruipen we onder het maaiveld met drie dikke stonerrock-acts: Finalist van Flavourland 2009 Jazzy & de Pattynama’s en het powertrio Colossa, dat net als Jazzy en de hoofdact, veel naar Dave Grohl en z’n mannen heeft geluisterd. Dus veel grommende, puntige gitaarhooks die in je hoofd blijven hangen. Tot slot knalt het Nederlands/Belgische Drive Like Maria plankgas de boxen uit. Verwacht een stevig potje Stonerrock met een dikke knipoog naar de hardrockpioniers uit de jaren ’70.

Wat?
3voor12/Flevoland Ondergronds
Wanneer?
23 januari
Waar?
Poppodium De Underground (Lelystad)  
Hoe laat?
20.30 uur
Prijs?
€ 8,-

Verder organiseert 3voor12/Flevoland dus een Clubavond in De Meester (Almere, 16 januari 2010). Bovendien zal de finale van bandjeswedstrijd Vers plaatsvinden in de Kunstlinie Almere (22 januari 2010).

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland