Feestend de winter door met Club3voor12/Flevoland Feestend de winter door met Club3voor12/Flevoland

New Blues, The Shakedown 8 en The Tunes in De Meester

, Van de redactie

Feestend de winter door met Club3voor12/Flevoland

New Blues, The Shakedown 8 en The Tunes in De Meester

Van de redactie ,

Moeilijke tijden vragen om feest. Dus organiseert 3voor12/Flevoland op doktersrecept een energieke clubavond. Op zaterdag 6 maart 2010 kan elke liefhebber van een dansavond die ruikt naar een uit de hand lopende boeren bruiloft zich melden bij De Meester. Lees hier verder...

New Blues, The Shakedown 8 en The Tunes in De Meester

Moeilijke tijden vragen om feest. Dus organiseert 3voor12/Flevoland op doktersrecept een energieke clubavond. Op zaterdag 6 maart 2010 kan elke liefhebber van een dansavond die ruikt naar een uit de hand lopende boeren bruiloft zich melden bij De Meester.

De aftrap wordt gedaan door New Blues, een band die ontstond als schoolproject. Gelukkig is die status allang ontgroeid. Inmiddels hebben zij in Almere en omstreken overtuigd van hun energieke blues.
Het stokje wordt overgenomen door de rising star van Lelystad: de augurken-ska van The Shakedown 8. Rock met een hoempapa-feestgehalte dat zich mag meten aan klezmer. Ondanks het korte bestaan is deze band bepaald niet onopgemerkt gebleven. Zowel op Flavourland als bij Vers stroomde hun liveshow over van energie. Verder stonden de acht al eens in Duitsland en verzorgden voorprogramma’s van onder andere The Slackers en Def P. & De Beatbusters.
Als sluiter komen The Tunes uit Amsterdam om het feest naar de climax te drijven met hun vrolijke folk-’n-roll. Deze band overdondert met rock, contrabas en trekharmonica. Een eenheid die de Amsterdamse Popprijs (2008), SENA Performers PopNL Award (2009) en een optreden in De Wereld Draait Door opleverde.
Tenslotte wordt het hele programma voorzien van de vetste beelden door GAIN, de nieuwe huis-veejay van 3voor12/Flevoland.

Kortom, zo’n programmering is klaar voor een publiek dat zelf ook wel wat energie in een zaterdagavond wil stoppen. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur of via de online voorverkoop op: www.demeesteralmere.nl

Kort overzicht van de feiten:

Zaterdag 6 maart 2010
Aanvang 20:00
Entree: €5,-
Poppodium De Meester (Almere)

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland