Valentina Elèni en Schradinova in de Underground Valentina Elèni en Schradinova in de Underground

Fotoreportage van een gevoelige avond

, Door Sander de Goede

Valentina Elèni en Schradinova in de Underground

Fotoreportage van een gevoelige avond

Door Sander de Goede ,

Afgelopen zaterdag stond poppodium de Underground in het teken van de mooie, gevoelige liedjes. Met het lokale supertalent Valentina Elèni en Schradinova (Janne Schra, ex-Room Eleven) op het programma leek zoveel in ieder geval te verwachten. Klik hier voor een fotoreportage.

Fotoreportage van een gevoelige avond

Een zaterdagavond in poppodium de Underground kan absoluut gevoelig zijn. Dat bewijst zowel het Lelystadse supertalent Valentina Elèni als de ex-frontvrouw van Room Eleven, Janne Schra. Met haar nieuwe band Schradinova roert ze de ziel van het publiek met liedjes waar veel afwisseling in zit, maar die overeenkomen in hun heerlijkheid. Een intiem optreden, heel fijn om naar te luisteren. Gelukkig was er voor het publiek de mogelijkheid om in de zaal een gesigneerde versie van het debuutalbum, India Lima Oscar Victor Echo You, te kopen.

Toch maakt ook Valentina Elèni veel indruk. In 2009 won ze de Kunstbende (de landelijke prijs) en ook vanavond maakt ze indruk met mooie liedjes. Samen met haar Loop Station kriebelt ze lieflijk de oren van het publiek...

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland