Stille bezinning in de Underground

Geen knal, maar een zucht van verlichting

Door Bart Rouw ,

Op het eerste gezicht hebben Stevie Ann, I Am Oak, Blaudzun en Bertolf niet meer met elkaar gemeen dan dat ze in het rijtje singer/songwriters thuis horen. We kunnen er echter aan toevoegen dat ze volgende week allemaal in de Underground op het Stille Nacht festival staan. En daar kun jij kaarten voor winnen.

Geen knal, maar een zucht van verlichting

Een avond vol heerlijk mijmerende liedjes, allemaal in het singer/songwriter genre. Gegeven, de ene artiest met een poprandje, de andere wat meer folk. Maar allemaal muziek om lekker bij weg te dromen. De Underground gaat het jaar niet uit met een knal, maar met een zucht van verlichting.

Op het Stille Nacht festival staan Stevie Ann, Blaudzun, Bertolf, Kim Janssen, The Secret Love Parade, Brown Feather Sparrow, I Am Oak, El Pino and the Volunteers en Praise The Twilight Sparrow op verschillende podia. Zo staan er bands in de grote zaal en in de foyer, maar ook in de oefenruimtes van het Lelystadse poppodium. Deze zijn voor de gelegenheid omgebouwd tot huiskamers, zodat het kamerconcertsfeertje waarin de bands zo goed gedijen, extra tot hun recht komt.

Voor dit spektakel geeft 3voor12/Flevoland vier keer twee kaarten weg. Nu is het ons bekend dat er instanties zijn die prijsvragen verzinnen, of waar je slogans moet afmaken of moet bewijzen waarom nou net jij naar die avond moet. Wij doen daar niet aan. Bij ons krijgt de vroege vogel ook gewoon de worm die hem toekomt. Dus de eerste vier deelnemers die mailen naar 3voor12flevoland@live.nl en in die mail melden dat ze willen meedingen voor die kaarten, krijgen die kaarten dan ook.
De winnende deelnemers krijgen bericht van ons.


Nog even opfrissen:
Wanneer?
Zaterdag 18 december
Wie?
Stevie Ann, Blaudzun, Bertolf, Kim Janssen, The Secret Love Parade, Brown Feather Sparrow, I Am Oak, El Pino and the Volunteers en Praise The Twilight Sparrow
Wat?
Het Stille Nacht festival
Waar?
Underground (Lelystad)
Hoe laat?
20:30
Prijs?
€ 15,- (maar voor de eerste vier mailers, gratis!)