Foggo in de Underground Foggo in de Underground

Sinterkl'arse'-avond echt een feestje

, Door Nico Reinders

Foggo in de Underground

Sinterkl'arse'-avond echt een feestje

Door Nico Reinders ,

Niet vies van een beetje ska? Check hier hoe Bazzookas en Mark Foggo Lelystad trakteerde op een dampende feestje. In veel gevallen pakjesavond? Voor Foggo was het Sinterkl'arse'-avond. Bekijk hier de foto’s...

Sinterkl'arse'-avond echt een feestje

Het was tijd voor onvervalste vette Ska in Lelystad afgelopen zaterdag. Met Mark Foggo en de Bazzookas op het programma, kon een puik feestje in de Underground niet uitblijven. Laatstgenoemde kregen als eerste de kans om de in het begin nog tamme zaal op te warmen. Dat lukte al snel en mede door de vele interactie met de zaal van de energieke Bazz (van VanKatoen): hij was regelmatig in het publiek te vinden. Het duurde dan ook niet lang of er was op de vloer geen stilstaand voetje meer te vinden en was het publiek te porren voor een potje pogo. De zaal was zelfs vol genoeg voor geënsceneerd crowdsurfen.

Na de Bazzookas was het de beurt aan Mark Foggo en de Skasters om het feestje voort te zetten. De oude rot gaat nog steeds lekker tekeer op het podium; oude nummers wisselden nieuwe tracks in hoog tempo af. De interactie met het publiek was iets minder, maar er was toch regelmatig de tijd voor een lolletje: één van de bezoekers was de broer van de bassist, er werd een verjaardag van iemand uit het publiek gevierd en een telefoongesprek werd door Mark afgemaakt.
Kortom, sinterkl'arse'-avond (zoals Foggo pakjesavond noemde) in de Underground was een echt feestje.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland