Blocq van Kuffeler rockt De Meester

Het gemaal kan onderbezet ook pompen

Tekst: Nico Glas; Foto´s: Melissa Duijn ,

Afgelopen weekend hielden De Meester en De Dromedaris een groots feest om het nieuwe jaar in te luiden. Blocq van Kuffeler stond op één van de podia.

Het gemaal kan onderbezet ook pompen

De Blocq van Kuffeler is zo langzamerhand een bekende naam in de Almeerse hiphopscene. Normaal verzorgen een DJ en zes rappers een knallende show met rauwe hiphop maar helaas waren Kapthijn en Jorzelf er deze keer niet bij voor de kick-off.
2011 wordt  een jaar van de comebacks. Waar Land of Airplanes ook een comeback zou maken, kondigde Mitss op deze avond ook aan dat DrieVoudig weer bezig is om nieuw materiaal te maken. Over nieuw materiaal gesproken, dat was het overheersende thema van deze avond. Artiesten maakten zelf al excuses voor de mogelijkheid dat het allemaal wat stijfjes over kon komen, maar dat heb je met nieuwe nummers. Dit was zeker het geval bij een deel van de formatie. Het wilde allemaal niet zo lekker vlotten. Aan de andere kant had je Psicho en Mitss die de draad wel goed op wisten te pakken en wat klonk de combinatie van die twee goed!
Met de belofte dat ze met veel nieuwe tracks bezig zijn, belooft 2011 een creatief jaar te worden voor de formatie De Blocq van Kuffeler.