Strijden om Stratocaster Strijden om Stratocaster

Jimi Hendrix-contest in poppodium De Meester

, Door Yorgos Mayenburg

Strijden om Stratocaster

Jimi Hendrix-contest in poppodium De Meester

Door Yorgos Mayenburg ,

Ter ere van de overleden Jimi Hendrix organiseert poppodium De Meester een wedstrijd voor Flevolandse gitaristen. Op de winnaar wacht een ‘witte’ Fender Stratocaster. Lees hier wanneer dit plaats zal vinden en hoe deelnemers zich kunnen aanmelden.

Jimi Hendrix-contest in poppodium De Meester

Omdat het op zaterdag 18 september aanstaande precies 40 jaar geleden is dat James Marshall Hendrix, beter bekend als Jimi Hendrix, overleed, organiseert het Almeerse poppodium De Meester een gitaarwedstrijd.
 
De wedstrijd dient feitelijk als hommage aan de op 27-jarige leeftijd overleden gitaarheld. Deelnemers aan de wedstrijd zullen strijden om een ‘witte’ Fender Stratocaster. Omdat de linkshandige virtuoos doorgaans op dat model in die kleur speelde. Deelnemers kunnen meedingen in twee categorieën: junior (t/m 23 jaar) en senior (vanaf 24 jaar). In beide categorieën is er plaats voor tien deelnemers, dus regionale virtuozen moeten zich snel inschrijven als zij een ‘Strat’, waarvan het autenthieke model in 1954 door Leo Fender is ontworpen, aan hun collectie willen toevoegen.
 
Inschrijven kan via de website van De Meester  en bij Nederland Muziek tot 4 september.  Alleen gitaristen uit Flevoland kunnen deelnemen aan de contest.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland