Vers in blik Vers in blik

BG-22-24 een avondje eigendom van Road Crew

, Foto’s: Nico Reinders

Vers in blik

BG-22-24 een avondje eigendom van Road Crew

Foto’s: Nico Reinders ,

In een donkere BG-22-24 namen afgelopen vrijdag drie bands het tegen elkaar op in de voorronde van Vers. De vierde band, Nee!, had afgezegd wegens een artistiek meningsverschil binnen de band. Voor Abby Chase (deels Almeers), Fur (Emmeloord) en Road Crew (Urk) dus meer kans op een finaleplaats. Lees hier wie er sowieso in de finale terug te zien zal zijn!

BG-22-24 een avondje eigendom van Road Crew

In een donkere BG-22-24 namen afgelopen vrijdag drie bands het tegen elkaar op in de voorronde van Vers. De vierde band, Nee!, had afgezegd wegens een artistiek meningsverschil binnen de band.

Daarmee maakte Abby Chase (deels Almeers) en Fur (Emmeloord) meer kans op een finaleplaats dan aanvankelijk de planning was, maar beide bands wisten het Urkse Road Crew niet van de finaleplaats weg te houden. Niet alleen overtuigde de voortrazende rock-‘n-roll van de band, ook hun archaïsche, opgeknapte toerbus gevuld met aanhang liet van zich spreken. De BG was voor een avondje eigendom van Road Crew.
Daar het publiek de winnaar van de voorrondes kiest, was dan ook niemand verrast over de uitslag.

Road Crew is na vrijdag de eerste finalekandidaat voor Vers 2. De finale zal vermoedelijk begin 2011 plaatsvinden. Daar zal beslist worden wie de titel van The Shakedown 8, de winnaar van Vers 1, overneemt.

De volgende voorronde van Vers zal op 25 juni 2010 plaatsvinden in de BG-22-24, Almere-Haven.

 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland