Internationale kwaliteitsmuziek op 3voor12/Flevoland Presenteert Internationale kwaliteitsmuziek op 3voor12/Flevoland Presenteert

3voor12/Flevoland presenteert: Moss en Telegraph Canyon

, Van de redactie

Internationale kwaliteitsmuziek op 3voor12/Flevoland Presenteert

3voor12/Flevoland presenteert: Moss en Telegraph Canyon

Van de redactie ,

Op zaterdag 8 mei 2010 presenteert 3voor12/Flevoland vanaf 20:30u weer topacts in poppodium De Underground te Lelystad. Zoals gebruikelijk trakteert de regionale afdeling van het landelijke muziekplatform op een avond kwaliteitsmuziek. Na de aftrap van deze nieuwe avond in januari (met o.a. Drive Like Maria) gaat de tweede editie zelfs internationaal!

3voor12/Flevoland presenteert: Moss en Telegraph Canyon

Het muzikale niveau ligt hoog op 8 mei. De internationale act op de bühne is de Texaanse band Telegraph Canyon. Sinds 2005 is songwriter Chris Johnson gangmaker van het stel. Het genre van de band is een mix van Indie-rock en Folk waarvan de ingetogen liedjes tot pompeuze grootte stijgen door orkestachtige arrangementen. Het eerste album All The Good News (2007) werd erg goed ontvangen en ook live is deze band zeer indrukwekkend. Dit gaan zij bewijzen tijdens het allerlaatste optreden van hun tour.

Het niveau van de avond wordt verder verhoogd door de opkomende band Moss. Zowel door OOR als 3VOOR12 is deze band uiterst positief opgepakt en er wordt dan ook hard aan de weg getimmerd. Moss stond op Noorderslag en gaf ook indrukwekkende optredens in De Wereld Draait Door en bij Giel Beelen. Sowieso is de live-reputatie goed: donkere, gedreven muziek die het publiek van een psychedelische sfeer voorziet. Hun optimistisch-melancholieke muziek klinkt gedetailleerd zonder gelikt te worden, gevoelig maar niet sentimenteel. Moss’ pure en delicate liedjes zullen ook in Lelystad het publiek betoveren.

Zowel 3voor12/Flevoland als De Underground zijn trots, dat deze bands de polder gezamenlijk van een grandioze avond voorzien. Kortom, voor maar €9,- (€7,- V.V.K.) kunnen de polderbewoners hun hart ophalen in Lelystad. De presentatie zal worden verzorgd door Yorgos Mayenburg en Leon Olmo van Kranen van Een Blok aan je Been. Dimitri Willemsen zal als huisdeejay van De Underground de intermezzo’s verzorgen.

Omdat dit nogal een gebeurtenis is, hebben 3voor12/Flevoland en Underground zes keer twee kaarten beschikbaar gesteld voor de fans. De eerste zes mensen die de redactie mailen met als onderwerp "3v12/F met Moss in de Underground" krijgt twee vrijkaarten!
Ons mailadres staat tussen de links, rechts.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland