Clipprimeur: Aidan - Searching For Dragons Clipprimeur: Aidan - Searching For Dragons

Single voorloper van nieuwe EP, presentatie 16 september in Altstadt

, Patric Muris

Clipprimeur: Aidan - Searching For Dragons

Single voorloper van nieuwe EP, presentatie 16 september in Altstadt

Patric Muris ,

Na zijn debuut-EP, waarmee hij optrad tijdens Club 3voor12/Eindhoven begin 2015, bracht Aidan nog een prachtige single uit: ‘Gods’. Hij werkt momenteel aan een tweede EP waarvan vandaag de eerste single met videoclip bij 3voor12/Eindhoven in première gaat. Kijk en luister naar ‘Searching For Dragons’.

De nieuwe single van Aidan is een bijzondere voor de jonge muzikant. ‘Searching For Dragons’ verschijnt namelijk op vinyl bij Monomentum (o.a. Tsar Bompa), als 7”. De B-kant is reeds bekend: ‘Gods’. Het nummer verscheen op 30 november 2015 als primeur op deze site en bevat de verwoording van wat de terreurellende van dat jaar met Diederik van den Brandt, zoals zijn echte naam luidt, met hem deed. Waar dat nummer nog klein en intiem was, is de opvolger een stuk uitbundiger met gastbijdragen van andere muzikanten waarmee hij ook wel eens het podium deelt tijdens liveoptredens. 

‘Searching For Dragons’ krijgt een officiële presentatie op vrijdag 16 september in de Altstadt. Daar zal de single ook op vinyl te koop zijn. De entree is gratis en The Moods zullen optreden als support-act.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven