Win kaarten voor Bryce Dessner Festival op 14 mei in Muziekgebouw

The National-gitarist en componist cureert driedaags crossoverfestival in Eindhoven

Redactie 3voor12/Eindhoven ,

Bryce Dessner is bij het grote publiek vooral bekend als gitarist van de Amerikaanse indierockband The National, die in 2011 het Muziekgebouw aandeed tijdens Cross-linx. Het bezoek van Dessner aan Eindhoven bleek geen eenmalige aangelegenheid te zijn, want sinds drie jaar is deze veelzijdige muzikant ‘composer-in-residence’ bij het Muziekgebouw. Om dit driejarig samenwerkingsverband op gepaste wijze af te sluiten vindt van 13 t/m 15 mei een driedaags festival plaats op diverse locaties in Eindhoven, waaronder het Muziekgebouw. Wij mogen vier duo-tickets weggeven voor de zaterdag (14 mei).

Wil je kans maken op twee kaarten? 
Stuur dan vóór woensdag 11 mei, 12.00 uur een e-mail naar info@3voor12ehv.nl en vertel ons waarom je graag naar het Bryce Dessner Festival wilt.

Wanneer je tot een van de winnaars behoort ontvang je van ons binnen 24 uur bericht.

Op zaterdag 14 mei zal Bryce Dessner het Steve Reich-achtige ‘Garcia Counterpoint’ uitvoeren en zijn muziek nader toelichten in korte interviews. Daarnaast is er de Nederlandse première van ondere andere Dessner's strijkkwartet ‘Tenebre’ – met op tape de vocalen van Sufjan Stevens. Ook spelen op deze avond Lunatree, de Oostenrijkse cellist Nicolas Altstaedt en het Ragazze Quartet stukken van Dessner.

Bryce Dessner Festival vindt van 13 t/m 15 mei plaats op diverse locaties in Eindhoven.