Peter Pan Speedrock kondigt allerlaatste show ooit aan: 'Houdoe en Bedankt!' (Update) Peter Pan Speedrock kondigt allerlaatste show ooit aan: 'Houdoe en Bedankt!' (Update)

Rocktrio sluit twintigjarige carrière definitief af in de Effenaar

, Redactie 3voor12/Eindhoven

Peter Pan Speedrock kondigt allerlaatste show ooit aan: 'Houdoe en Bedankt!' (Update)

Rocktrio sluit twintigjarige carrière definitief af in de Effenaar

Redactie 3voor12/Eindhoven ,

De dag dat het doek voor Peter Pan Speedrock definitief zal vallen is bekend. Op zaterdag 26 november nemen de vaandeldragers van Eindhoven Rockcity afscheid van de fans met een laatste show in de Effenaar. Hiermee is de cirkel rond; de band speelde sinds de begindagen talloze keren in de Effenaar en sluit dan ook op gepaste wijze zijn twintigjarige carrière op hetzelfde podium af. Het concert vormt het sluitstuk van een uitgebreide afscheidstournee langs Nederlandse en Europese podia.

Update (27-01-2016): Vanwege de grote belangstelling komt er een tweede afscheidsconcert op vrijdag 25 november. Het programma zal deze avond anders zijn dan het allerlaatste concert, een dag later. Details volgen nog. Aan de line-up van het concert op 26 november zijn Death Alley en The Sha-la-lee's toegevoegd.

In het twintigjarig bestaan van Peter Pan Speedrock bouwde de band een onverwoestbare live reputatie op. Het trio (vaak vergezeld door bandmascotte Dikke Dennis) speelde bijna 2000 shows en boekte zowel in Nederland als internationaal grote successen. Ook de festivals die Peter Pan Speedrock organiseert zijn een begrip. Het Koningsdagsfestival Klok Rock Orange vond al viermaal plaats en Speedfest vierde vorig jaar zijn tienjarig jublileum. Om het jubilieum te vieren bracht Peter Pan Speedrock zijn eigen Premium Speedrock Heavy Lager bier uit. De speedrockers zullen in de Effenaar nog één keer proosten met het thuispubliek: "Houdoe en bedankt!".

De afscheidsconcerten vinden op vrijdag 25 november en zaterdag 26 november 2016 plaats in de Effenaar te Eindhoven. De kaartverkoop is gestart.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven