Eindhovense dancesensatie-in-de-dop Klyne op Europese tour met Years & Years Eindhovense dancesensatie-in-de-dop Klyne op Europese tour met Years & Years

Band presenteert zich donderdag aan Nederland tijdens bezoek aan Giel en DWDD

, Patric Muris

Eindhovense dancesensatie-in-de-dop Klyne op Europese tour met Years & Years

Band presenteert zich donderdag aan Nederland tijdens bezoek aan Giel en DWDD

Patric Muris ,

“Het gaat gestoord hard”, dat zeiden de jongens van Klyne in het interview dat we onlangs met ze hadden. De successen stapelen zich in rap tempo op. Eerst voornamelijk in de UK, toen in Nederland en binnenkort dus ook in de rest van Europa.

Klyne is gevraagd als support-act van Years & Years tijdens de aankomende Europese tour. Dat betekent dat het vierde optreden ooit meteen voor duizenden mensen is. De tour trapt af op 29 februari in Casino de Paris, in Parijs. Een dag later is de band even terug in eigen land voor een show in de Heineken Music Hall, in Amsterdam. Daarna volgen vele andere Europese steden, van Brussel tot Londen.

Het derde optreden ooit van Klyne vond plaats op Eurosonic/Noorderslag waar de band op beide dagen van de showcase speelde. En indruk maakte. Voor invulling van de live-act heeft het dance-duo drummer Lloyd Usidame (BEA1991 en Hunting The Robot) gevraagd om hen te vergezellen tijdens de aankomende optredens. En zo wordt er dus een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het jongensboek.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven