Satan Records viert nieuwe releases met labelnight Night of Satan in Stroomhuis

Lookapony, AREAS, Charlie & The Lesbians en Fake O's op 20 mei naar minifestival

Daan Krahmer ,

Wie naar aanleiding van deze titel denkt dat het Stroomhuisje eindelijk metal is gaan programmeren, komt bedrogen uit. Het misleidende Night of Satan verwijst namelijk naar Satan Records, een gloednieuw en kleinschalig platenlabel dat voornamelijk gespecialiseerd is in het uitbrengen garagerock. Veel releases heeft het label nog niet op zijn naam staan, maar 20 mei komt daar verandering in.

Dan vindt namelijk een labelnight plaats waarbij AREAS en de Eindhovense helden van Lookapony nieuw materiaal presenteren. Lookapony maakt van de gelegenheid gebruik om een nieuwe single te releasen – de opmaat naar het langverwachte debuutalbum dat er nu echt binnenkort gaat komen. Charlie & the Lesbians en Fake O's zijn ook van de partij. Noem Night of Satan daarom gerust ook een minifestival en daarmee een aanvulling op ons al rijk gevulde festivaloverzicht. Kaartjes kosten €7,50 in de voorverkoop. Night of Satan zal tot in de late uurtjes doorgaan.

Night of Satan met Charlie & the lesbians, FAKE O'S, AREAS (EP-presentatie), en Lookapony (single-presentatie) vindt op 20 mei plaats in het Stroomhuis.