Clipprimeur: Bombardier Muffy – Numbed by You

Eerste single en clip van binnenkort te verschijnen album ‘Other Worlds Than These’ exclusief te zien

Patric Muris ,

De deels Eindhovense, deels Sittardse formatie Bombardier Muffy brengt 29 april 2016 zijn debuutalbum uit. En dat doet het bij underground label Monomentum. Vanaf vandaag is de gloednieuwe video van eerste single 'Numbed by You' op 3voor12/Eindhoven te zien. Het nummer is de voorloper van het binnenkort te verschijnen debuutalbum.

Op 29 april wordt ‘Other Worlds Than These’ gepresenteerd in Sittard, twee weken later in die andere thuisstad, Eindhoven. Een kleine week voorafgaand aan de albumpresentaties wordt de eerste videoclip van Bombardier Muffy bij 3voor12/Eindhoven geprimeurd. De videoclip is hieronder te zien.

Naast de twee shows in de twee thuissteden wordt het debuutalbum ook gepresenteerd in Tilburg (op 6 mei, in de Little Devil) en in Maastricht (op 12 mei, in Landbouwbelang). Aanstaande dinsdag is voor het eerst muziek van het debuutalbum van Bombardier Muffy te horen, in 3voor12/Eindhoven radio, waar ‘Other Worlds Than These’ album van de week is. 3voor12/Eindhoven radio is van 21.00 uur tot 23.00 uur te horen op Glow FM, via 94.0 FM, de app en glowfm.nl.