The Dirty Denims presenteren nieuwe single in Café Wilhelmina

'Hit Me With Your Best Shot' in nieuw jasje op 7 inch vinyl

Tekst: Bart Jansen ,

Op zondag 14 juni 2015 zal de Eindhovense band haar eerste 7 inch vinylsingle ‘Hit Me With Your Best Shot’ uitbrengen. Het nummer stond al eerder op ‘Wannabe Famous’, de tweede EP van de band, maar wordt nu uitgebracht in een nieuw jasje. Daarnaast is er ook ruimte gemaakt voor twee nieuwe nummers. De single wordt uitgebracht op het label Ghost Highway Recordings en is gelimiteerd verkrijgbaar in twee versies.
De single is alvast te bestellen op de website van de band maar zal daarnaast ook fysiek voor het eerst verkrijgbaar zijn in Café Wilhelmina.

En daar belooft het 14 juni een speciale dag te worden, want het optreden zal een van de laatste optredens zijn van drummer Thomas Spauwen. Hij verlaat de band vanwege een wereldreis die hij al sinds lange tijd wil maken. Wie het stokje gaat overnemen is inmiddels ook bekend: Martijn van den Graaf, beter bekend als Marty Graveyard, voorheen o.a. drummer van The Madd. Hij neemt vanaf september de plek over van Spauwen. Naast het vertrek van Spauwen is er ook goed nieuws voor de band: het wordt namelijk de tweede keer dat The Dirty Denims gaan deelnemen aan het grootste rondtrekkende festival van Nederland; de Popronde. De Popronde was de laatste keer een groot succes voor de Eindhovense band.

De ‘single releaseparty’ begint zondag 14 juni om 17.00 uur in Café Wilhelmina met support van The Pretty Faces. De entree is gratis.