Albumpresentatie Fresku’s ‘Nooit Meer Terug’ 11 september 2015 in Effenaar

Populaire rapper kiest weer voor de kleine zaal

Patric Muris ,

Het was er even op wachten, maar Fresku is terug met nieuw materiaal. Wie zijn shows de afgelopen maanden heeft bezocht heeft er al heel wat van kunnen horen, maar in de nadagen van de zomer komt het nieuwe materiaal dan ook eindelijk op een studioalbum uit. ‘Nooit Meer Terug’ is de titel van het derde album, dat 11 september wordt gepresenteerd in de kleine zaal van de Effenaar.

Groningen mocht onlangs al wat horen van het nieuwe werk. En reageerde daar blijkbaar goed op, zo liet Fresku op Twitter weten.
Op 11 september is het lange wachten voorbij. Dan wordt ‘Nooit Meer Terug’ voorgesteld in thuisstad Eindhoven waarna het album overal te koop zal zijn. De locatie: de kleine zaal van de Effenaar die de rapper ook al uitkoos voor de albumpresentatie van ‘Maskerade’ in 2012. Toen kreeg de uitverkochte zaal een weergaloze releaseparty te zien met een huwelijksaanzoek tot besluit.
 
Over het album zelf is nog niet veel bekendgemaakt. Wel dat Teemong opnieuw zijn producer is. Daarover zegt Fresku het volgende: “Teemong en ik zijn de meest kritische guys die ik ken. Als je de meest kritische guys samen pakt en die samen een album laat maken, vraagt dat om wachten.” 
 

De albumpresentatie van ‘Nooit Meer Terug’ vindt plaats op 11 september 2015. Aanvang: 21:00. De voorverkoop start aanstaande zaterdag, via Effenaar en Ticketservice.