Winnen: kaarten voor Navarone in de Effenaar en Flip Noorman met Jeroen Kant in Café Wilhelmina

Kaarten, gesigneerde albums en een backstage sessie te winnen

Redactie 3voor12/Eindhoven ,

Komend weekend is het een drukte van belang op muzikaal gebied in Eindhoven. Zo staat Navarone op vrijdag in de kleine zaal van de Effenaar, en zullen Flip Noorman en Jeroen Kant met hun bands een dag later in Café Wilhelmina aantreden. 3voor12/Eindhoven mag voor beide concerten kaarten weggeven.

De rockers van Navarone zijn geen onbekenden voor 3voor12/Eindhoven. Onze paden kruisten al diverse keren in de laatste jaren.
 
3voor12/Eindhoven geeft 2 kaarten en een backstage sessie weg in ruil voor het goede antwoord op de vraag: bij welk festival in de buurt van Eindhoven stond Navarone de afgelopen twee jaar op het affiche?
 
Flip Noorman en Jeroen Kant speelden ook al vaker in Eindhoven, bijvoorbeeld op het Naked Song festival. Noorman speelde daar solo, komend weekend is hij met een volledige band te bewonderen.
 
Wat moet je doen om 2 kaarten en die gesigneerde cd’s van Flip en Jeroen te winnen? Antwoord geven op deze vraag: hoe heten de begeleidingsbands van Flip Noorman en Jeroen Kant?
 
Wil je Navarone, Flip Noorman of Jeroen kant graag live aan het werk zien en weet je het antwoord op onze prijsvra(a)g(en)? Stuur dan een e-mail voor 5 maart 2015 23.57 uur naar: info@3voor12ehv.nl. Winnaars krijgen uiterlijk de volgende ochtend bericht.