The Prodigy, Paul Kalkbrenner, Speedy J en Hudson Mowhawke (live) naar eerste buiteneditie We Are Electric

In het najaar eerstvolgende indoor editie

Michael Janiec ,

Op vrijdag 19 juni en zaterdag 20 juni zal het E3 strand bij Eersel in het teken staan van de eerste buiteneditie van We Are Electric. Het dancefestival van Mojo houdt na twee uitverkochte indoor edities voor het eerst een tweedagenfestival en wijkt daarvoor uit naar E3. Onder de noemer Wild Weekend of Electronic Wonders zullen op vrijdagavond en zaterdag diverse dance-acts verdeeld over vijf podia optreden.

The ProdigyPaul KalkbrennerChase & Status DJ SetPendulum DJ Set & VerseHudson Mohawke (live)The MagicianSpeedy JBen SimsGui BorattoJoost van BellenMike Mago en Falco Benz zijn de eerste namen die zijn bevestigd voor de zaterdag. Meer namen volgen spoedig heeft de organisatie vandaag bekendgemaakt.
 
Voorverkoop en camping
Vanaf vrijdag 6 maart 10.00 uur start de officiële voorverkoop. De tickets zullen via de facebookpagina en website verkrijgbaar zijn. De minimumleeftijd is 18 jaar. Een ticket voor beide dagen inclusief camping kost €49,-. Op beide dagen kunnen de campingbezoekers rekenen op een afterparty tussen 23.00 en 1.00 uur.
 
The Prodigy headliner
De Britse formatie is het spreekwoordelijke speerpunt in de aankondiging. Op 30 maart 2015 komt het nieuwe zesde album ‘The Day Is The Enemy’ uit. De band geeft daarna op 10 april een – inmiddels – uitverkochte show in de Heineken Music Hall om vervolgens in juni de eerste – en tot nu toe exclusieve – festivalshow te geven. De organisatie van We Are Electric haalde The Prodigy vorig jaar ook al naar Paaspop en dat heeft toen bepaald geen windeieren gelegd.