Moon Duo en Earth headliners Eindhoven Psych Lab 2015

Eerder al o.a. The Soft Moon, Teeth of the Sea en Jacco Gardner bevestigd voor tweede editie van psychedelisch festival op 5 en 6 juni in de Effenaar

Patric Muris ,

De eerste editie van Eindhoven Psych Lab was een daverend succes. Van heinde en ver wisten liefhebbers van psychedelica de weg naar Eindhoven te vinden. Logisch dus dat er een tweede editie volgt. En die vindt dit jaar plaats op 5 en 6 juni. In januari werden de eerste namen bekendgemaakt waaronder The Soft Moon, Teeth of the Sea en Jacco Gardner, vandaag volgden de headliners en een groot deel van de rest van het programma.

26 februari 2015
De Effenaar maakt nieuwe namen bekend, waaronder de headliners Moon Duo en Earth.

Alle nieuwe namen:

The Limiñanas 
The Soft Walls
Ultimate Painting
Klaus Johann Grobe
The Telescopes 
Kikagaku Moyo
Hey Colossus
K-X-P
The Lucid Dream
zZz
Dead Rabbits

Het volledige (muziek)programma van Eindhoven Psych Lab 2015 zover:
 
Moon Duo
Earth
The Soft Moon 
Morgan Delt
Jacco Gardner
The Limiñanas
Doug Tuttle
Soft Walls
Ultimate Painting
Klaus Johann Grobe 
The Telescopes
The Cult of Dom Keller
Kikagaku Moyo 
K-X-P
Black Bombaim
Pow!
Hey Colossus
PAUW
The Lucid Dream 
zZz
Teeth of the Sea
Dead Rabbits 

Naast de oren krijgen ook de ogen weer van alles voorgeschoteld. Er is een expositie van onder andere Glenn Peeters (Radar Men from the Moon) en Ed van der Elsken. Laatstgenoemde zal foto’s van het Natlab in de jaren 80 tentoonstellen.
 
Meer namen voor het gehele programma zullen nog volgen. Voor in de agenda: Eindhoven Psych Lab vindt dit jaar plaats tijdens het eerste weekend van juni op vrijdag 5 en zaterdag 6 juni in en rondom de Effenaar. Een weekendkaart kost €67.50, voor een dagkaart ben je €37.50 kwijt. Kom je van ver(der)? Er zijn ook speciale weekendkaarten beschikbaar met hotel accommodatie voor €275,-.