Suuns, Pink Mountaintops, Night Beats en meer naar Eindhoven Psych Lab

Eerder al o.a. Wooden Shjips, Hookworms, Disappears en The Growlers bevestigd voor nieuw, psychedelisch festival

Paul Knippenberg ,

Inmiddels alweer dik twee maanden geleden beleefde het nieuwe festival Eindhoven Psych Lab zijn officiële kick-off tijdens de albumpresentatie van Radar Men from the Moon in de Effenaar. Voorafgaand aan de optredens werden fraaie flyers uitgedeeld met de eerste vracht namen van het nieuwe psychedelische festival. Vandaag is het programma verder uitgebreid met meer bands en dj’s. En daarmee is het affiche rond.

Onder andere Pink Mountaintops zal acte de présence geven op Eindhoven Psych Lab. Deze band is al jarenlang het zijproject van Stephen McBean, frontman van Black Mountain. Een andere nieuwe grote naam op het affiche is het eveneens Canadese Suuns. Verder zijn de bands SpectrumNight Beats, Dans Dans en Crows en Dj’s Al Lover en DJ Fltz van de partij begin juni.

Zij completeren de line-up, nadat op 30 januari de volgende namen al zijn bevestigd voor Eindhoven Psych Lab:
 
Wooden Shjips, Hookworms, Disappears, The Growlers, Föllakzoid, Terakraft, Elephant Stone, The Oscillation, Mugstar, Nisennenmondai, Cosmonauts, Peter J Taylor Big Band, Weird Owl, Great Ytene, Teeth Of The Sea, Gnod, Anthroprophh, Terminal Cheesecake, Lay Llamas, Sonic Jesus, Cosmic Dead, Wall Of Death, Radar Men from the Moon, The Underground Youth, The Moon, The Wands, The Woken Trees.

Eindhoven Psych Lab zal plaatsvinden op 6 en 7 juni in de twee zalen van de Effenaar en de tuin achter het poppodium. De voorverkoop is inmiddels gestart via de kassa van de Effenaar en Ticketmaster.
Kaarten voor een weekend kosten in de early bird €45,- en daarna €62,50. Het festival biedt ook een arrangement met hotel aan; kosten daarvan bedragen €235,- in de early bird en daarna €270,-.