Goose, Yellow Claw, Black Sun Empire en meer naar We Are Electric Goose, Yellow Claw, Black Sun Empire en meer naar We Are Electric

Eerder al onder andere Diplo, Major Lazer en The Bloody Beetroots bevestigd

, Paul Knippenberg

Goose, Yellow Claw, Black Sun Empire en meer naar We Are Electric

Eerder al onder andere Diplo, Major Lazer en The Bloody Beetroots bevestigd

Paul Knippenberg ,

Eindhoven is plotsklaps een nieuw festival rijker. In de latere uren van 16 november zal de eerste editie van We Are Electric plaatsvinden: een cross-over dancefestival dat door Paaspop Events wordt georganiseerd in samenwerking met de nationale popzender 3fm en Mojo Concerts. In het hart van het festivalseizoen werden de eerste namen bekendgemaakt waaronder succesnummers Major Lazer en Diplo, nu is daar de tweede lichting bevestigingen.

Update 19 september:
De organisatie van We Are Electric heeft een reeks nieuwe acts bekendgemaakt:

Hudson Mohawke (dj set), Goose, Yellow Claw, Black Sun Empire, Tom Trago en De Man Zonder Schaduw zijn toegevoegd aan het programma. In de komende weken zullen er nog meer namen naar buiten worden gebracht.

De early bird-tickets, die voor 25 euro verkrijgbaar waren, zijn inmiddels uitverkocht. 

Op 21 augustus zijn de eerste namen bekend gemaakt:
3fm-dj Giel Beelen kondigde het gloednieuwe festival in zijn programma aan. Daarbij mocht hij meteen de eerste acts bekend maken. En die mogen er zijn: Naast The Bloody Beetroots zal Diplo tweemaal acte de présence geven. Solo en met zijn collega’s van Major Lazer. De laatste twee stonden onlangs nog op het XO Live festival bij Aquabest, en behoren tot de populairste festivalacts van het moment. In de nabije toekomst zullen er nog heel wat meer namen bekend worden gemaakt. Het affiche zal veelal gevuld worden met acts waarbij de live performance en show centraal staan. Naast de vandaag aangekondigde headliners zal het festival plek inruimen voor aanstormend talent binnen onder andere de electro, house, trap, UK beats en hiphop wereld. 

Het decor van dit alles is het Klokgebouw. Deze monumentale locatie op het voormalige terrein van Philips bewees in het verleden al een uitstekende locatie voor festivals te zijn. Volgens de organisatie ademt deze “verboden stad” de juiste sfeer voor een festival als We Are Electric.
 
Tickets zijn verkrijgbaar voor € 30,- Meer informatie over line-up en voorverkoop is te vinden op de website van het festival: www.we-are-electric.nl.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven