Win kaarten voor Cross-Linx met Patrick Watson, Lamb en Nils Frahm in Muziekgebouw Win kaarten voor Cross-Linx met Patrick Watson, Lamb en Nils Frahm in Muziekgebouw

3voor12/Eindhoven doet live verslag op locatie en deelt uit

, Tekst: Patric Muris

Win kaarten voor Cross-Linx met Patrick Watson, Lamb en Nils Frahm in Muziekgebouw

3voor12/Eindhoven doet live verslag op locatie en deelt uit

Tekst: Patric Muris ,

Aanstaande vrijdag vindt het cross-over festival Cross-Linx plaats in het Muziekgebouw. Er zullen die avond weer bruggen geslagen worden tussen indie en klassieke muziek. Niet alleen door een orkest achter een band te plaatsen, maar ook door compleet nieuwe stukken te schrijven waarbij songwriters samenwerken met dirigenten. Patrick Watson is de headliner, hij zal samen met het Sinfonietta Amsterdam strijkersorkest een show van een uur geven onder de noemer indieclassical. Naast Watson zijn ook onder andere Lamb, The Dodos en Nils Frahm bevestigd.

In tegenstelling tot de vorige editie vindt Cross-Linx dit jaar alleen in het Muziekgebouw plaats. Effenaar is wel partner in de organisatie, maar op de avond zelf geen gastheer. 3voor12/Eindhoven zal vrijdag op locatie, in het Muziekgebouw, verslag doen van het cross-over festival met een team van schrijvers en fotografen. Alle recensies en verslagen zullen direct na de shows uitgewerkt en gepubliceerd worden.

Jij kan er ook bij zijn door het goede antwoord te geven op de volgende vraag:
Cross-Linx strijkt vrijdag aanstaande neer in Eindhoven, maar er zijn nog vier steden die worden aangedaan door het festival. Welke steden zijn dat?
Stuur je antwoord voor donderdagavond 23.57 uur naar: info@3voor12ehv.nl en maak kans op een van de 2x2 kaarten. Als je hebt gewonnen, hoor je vrijdagochtend al of je er dezelfde avond bij kan zijn!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven