Jonathan Jeremiah en Xavier Rudd naar Naked Song 2013 Jonathan Jeremiah en Xavier Rudd naar Naked Song 2013

Ook Patrick Wolf, Mister and Mississippi en vele anderen bevestigd

, Tekst: Thijs Portz

Jonathan Jeremiah en Xavier Rudd naar Naked Song 2013

Ook Patrick Wolf, Mister and Mississippi en vele anderen bevestigd

Tekst: Thijs Portz ,

Vandaag heeft de organisatie van Naked Song de eerste namen voor de editie van 2013 bekendgemaakt. Geheel volgens traditie pakt het grootste singer-songwritersfestival van Nederland, dat op zaterdag 15 juni plaatsvindt, ook dit jaar weer uit met een aantal grote namen. Zo stonden tijdens eerdere edities acts als Tindersticks, Ane Brun, Villagers, Agnes Obel en Dave Eugene Edwards (16 Horsepower) al op de planken van het Muziekgebouw.

Tindersticks tijdens de editie van 2012

Tindersticks tijdens de editie van 2012

Liefhebbers van uitgeklede en pure americana, singer-songwriter, blues en folk kunnen ook in 2013 hun hart weer ophalen bij het programma van Naked Song. De volgende acts zijn bevestigd:

Jonathan Jeremiah
Xavier Rudd
Patrick Wolf
Ken Stringfellow & guests
Mister and Mississippi
Linnea Olsson
Jeffrey Foucault
Dylan Sneed
Theo Sieben
Rogier Pelgrim

Jonathan Jeremiah beleefde vorig jaar zijn Nederlandse doorbraak en schopte het met zijn rijkelijk georkestreerde retrosoul tot een optreden op Pinkpop. Ook stond hij al in een uitverkochte Effenaar, dezelfde plek waar Xavier Rudd in de zomer van 2012 ook al eens te zien was. Beide acts keren dus voor Naked Song terug naar Eindhoven, als headliners van het festival. Mister and Mississippi staan aan de vooravond van de grote doorbraak en zullen in juni een uitgeklede versie van hun muziek presenteren.

Ook dit jaar zal 3voor12/Eindhoven live verslag uitbrengen van het complete festival dat, verspreid over zes podia, in het Muziekgebouw plaatsvindt. Er zullen de komende tijd nog meer acts aangekondigd worden, evenals informatie over voorverkoop en ticketprijzen.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven