D-wayne tekent bij Afrojack’s Wall Recordings D-wayne tekent bij Afrojack’s Wall Recordings

Jonge Eindhovense producer meteen vertrokken naar Amerika om deal te vieren

, Tekst: Patric Muris

D-wayne tekent bij Afrojack’s Wall Recordings

Jonge Eindhovense producer meteen vertrokken naar Amerika om deal te vieren

Tekst: Patric Muris ,

In oktober maakte hij een remix van ‘Finally Found You’, op dat moment de nieuwste single van Enrique Iglesias. Daarmee bereikte hij het grote publiek tot aan een belletje en airplay op 3FM toe. Later volgde nog een remix van ‘Hey DJ’, de single van The Opposites. Hij bracht ook nog een eigen release uit met Gabriel & Dresden en nu is hij dan getekend door de man die hem ooit eens uit een grote berg post haalde: Afrojack.

D-wayne heeft al ervaring in het samenwerken met Afrojack, want in 2011 bracht hij ‘Distance’ en een remix van Rehab’s ‘The Bottle Song’ uit op Wall Recordings, het label van Afrojack. Afrojack laat in een reactie op het tekenen van D-wayne weten de Eindhovenaar sindsdien niet uit het oog verloren te hebben en ervan overtuigd te zijn dat D-wayne goed bij het label past. Afrojack roemt het potentieel van D-wayne en heeft ook meteen aangekondigd D-wayne mee te nemen op aankomende ‘Jacked’ tourdata.

D-wayne laat op zijn Twitter-account weten maandag vertrokken te zijn naar Amerika om zijn deal te vieren met de man die hem tekende. De jonge producer viert zijn uitgekomen droom ook met de fans op zijn Soundcloud waar een mix van een half uur als gratis download is gepost onder de toepasselijke titel ‘Wall Recordings Signing Mix’.

Fans van D-wayne kunnen nog meer tracks van de electro-producer verwachten, want er staan ook nog releases op de labels Dim Mak en Protocol op stapel.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven