Nieuw festival aangekondigd in “verboden stad” Strijp-S Nieuw festival aangekondigd in “verboden stad” Strijp-S

We Are Electric haalt Major Lazer en Diplo terug naar Eindhoven

, Paul Knippenberg

Nieuw festival aangekondigd in “verboden stad” Strijp-S

We Are Electric haalt Major Lazer en Diplo terug naar Eindhoven

Paul Knippenberg ,

Eindhoven is plotsklaps een nieuw festival rijker. In de latere uren van 16 november zal de eerste editie van We Are Electric plaatsvinden: een cross-over dancefestival dat door Paaspop Events wordt georganiseerd in samenwerking met de nationale popzender 3fm en Mojo Concerts.

Vanochtend kondigde 3fm-DJ Giel Beelen het gloednieuwe festival in zijn programma aan. Daarbij mocht hij meteen de eerste acts bekend maken. En die mogen er zijn: Naast The Bloody Beetroots zal Diplo tweemaal acte de présence geven. Solo en met zijn collega’s van Major Lazer. De laatste twee stonden onlangs nog op het XO Live festival bij Aquabest, en behoren tot de populairste festivalacts van het moment. In de nabije toekomst zullen er nog heel wat meer namen bekend worden gemaakt. Het affiche zal veelal gevuld worden met acts waarbij de live performance en show centraal staan. Naast de vandaag aangekondigde headliners zal het festival plek inruimen voor aanstormend talent binnen onder andere de electro, house, trap, UK beats en hiphop wereld. 

Het decor van dit alles is het Klokgebouw. Deze monumentale locatie op het voormalige terrein van Philips bewees in het verleden al een uitstekende locatie voor festivals te zijn. Volgens de organisatie ademt deze “verboden stad” de juiste sfeer voor een festival als We Are Electric.
        

Op woensdag 28 augustus start de voorverkoop en zijn er ‘early bird tickets’ verkrijgbaar voor € 25,00. Meer informatie over line-up en voorverkoop is te vinden op de website van het festival: www.we-are-electric.nl.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven