UITVERKOCHT EXTREMA OUTDOOR IS LOS! UITVERKOCHT EXTREMA OUTDOOR IS LOS!

15e editie belooft groot, groter, grootst te worden

, Tekst: Tijs Dijstelbloem/ Fotografie: Erik Jan Sijbers

UITVERKOCHT EXTREMA OUTDOOR IS LOS!

15e editie belooft groot, groter, grootst te worden

Tekst: Tijs Dijstelbloem/ Fotografie: Erik Jan Sijbers ,

3VOOR12/Eindhoven dobbert rond op een houten ponton midden op het kunstmatige Aquabest meer. Dit kan maar één ding betekenen: Extrema Outdoor. Is het je niet gelukt om een kaartje te bemachtigen voor dit uitverkochte festival dan bieden wij de uitkomst en kun je bij ons alles de hele dag volgen in het speciale Extrema Outdoor 3VOOR12/Eindhoven dossier.

15e editie belooft groot, groter, grootst te worden


Met een kleine vertraging van 45 minuten zijn de poorten open gegaan van het Aquabest evenemententerrein. Van grote drukte is nog geen sprake, wellicht vanwege logistieke problemen op CS Eindhoven, ook de zon laat zich nog niet zien. Wat bij binnenkomst direct opvalt zijn de tientallen hoge stellages die ogenschijnlijk het noodweer van afgelopen woensdag zonder kleerscheuren zijn door gekomen.

De podium indeling van Outdoor is dit jaar net iets anders dan andere jaren. Zo staat het Royal Dutch podium op een andere plek en naast de bekende zeer uitbundige Extrema decoratie staat er dit jaar zelfs een achtbaan achter het podium. Ook het Fucking Important People tentje, een stellage voor iedereen die net even iets meer is dan een ander, staat dit jaar op een andere plek. De inmiddels vertrouwde drijvende ponton brug zorgt ook dit jaar voor een goede doorstroom en dobbert rustig in het midden van het kunstmatige meer.

Al met al ziet alles er weer on-Nederlands mooi uit. Er wordt niet bezuinigd op aankleding en omwonenden schijnen nu al aan de telefoon te hangen om te klagen over geluids overlast, dus met het geluid zit het wel snor. 3VOOR12/Eindhoven houdt je vandaag d.m.v. een speciaal Extrema Outdoor dossier op de hoogte en heeft er zin in.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven