RAUW stage mist Tommie Sunshine RAUW stage mist Tommie Sunshine

The Walk & Rogerseventytwo nemen honneurs waar

, Tekst: Tijs Dijstelbloem/ Fotografie: Erik Jan Sijbers

RAUW stage mist Tommie Sunshine

The Walk & Rogerseventytwo nemen honneurs waar

Tekst: Tijs Dijstelbloem/ Fotografie: Erik Jan Sijbers ,

The Walk & Rogersecentytwo moeten noodgedwongen langer doordraaien. De Amerikaanse dj Tommie Sunshine laat het RAUW podium nog even wachten op zijn komst.

The Walk & Rogerseventytwo nemen honneurs waar

Cultheld Joost van Bellen, initiator van de RAUW evenementen, had vorig jaar een Amerikaan uitgenodigd met een hoog hippie gehalte, Steve Aoki brak toen de tent af met een snoei harde electro set. Ook dit jaar is er een langharige cultheld uit de Verenigde Staten geprogrammeerd bij RAUW, Tommie Sunshine is zijn naam.

Tommie is een man met een sociaal hart, zo roept hij kids via YouTube op om te participeren in de maatschappij en wil vooral dat ze uitloggen bij MySpace om de wereld te redden. Vandaag is zijn missie echter om de kids te laten dansen. En aan kids geen gebrek op de dansvloer van het RAUW stage, echter geen Tommie om 13:00. The Walk & Rogerseventytwo draaien daarom noodgedwongen een langere set.

Echt met veel plezier staan ze niet te draaien, met een ongeïnspireerde blik en tenenkrommende overgangen weten ze zelfs met MMM’s hit ‘Nous Sommes’ niemand aan het dansen te krijgen. Gelukkig staat de grootmeester himself, Joost van Bellen, in de buurt. Als hij het dadelijk niet overneemt dan kan wereldkampioen vinyl mixen A-trak niet ver weg meer zijn om het publiek echt los te laten gaan, want die staat geprogrammeerd om 14.45u.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven