Dynamo Outdoor programma compleet Dynamo Outdoor programma compleet

29 augustus staat Begijnenhof in het teken van metal, alternative, punk en hardcore

, Tekst: Sanne Reiniers

Dynamo Outdoor programma compleet

29 augustus staat Begijnenhof in het teken van metal, alternative, punk en hardcore

Tekst: Sanne Reiniers ,

Het programma van Dynamo Outdoor is met de toevoeging van een zestal nationale en internationale acts compleet. De line-up van het openluchtfestival bestaat nu uit elf acts, verdeeld over twee podia. Het festival voor liefhebbers van hardcore, punk, alternative en metal vindt zondag 29 augustus plaats op het Begijnenhof, op 200 meter afstand van organisator Dynamo.

29 augustus staat Begijnenhof in het teken van metal, alternative, punk en hardcore

Het Engelse Onslaught, Japanse Electric Eel Shock en Carach Angren, Burn the Iris, Gewapend Beton en Volbeer uit Nederland vormen de nieuwe namen voor de derde editie van Dynamo Outdoor.

Naast de nieuwe acts maakte Dynamo de twee hoofdacts al bekend: Madball en Korpiklaani. Dit zijn tevens de laatste acts die  de Main Stage zullen betreden.

Er is een tweede podium op Dynamo Outdoor: het Up Magazine stage, vernoemd naar het gelijknamige muziekblad. Nieuw talent zal  hier het prodium betreden waaronder Campus, MakeBelieve, Noyalty, Gewapend Beton en Burn the Iris. Naast nieuw talent zal grotere act Electric Eel shock op dit podium geprogrammeerd staan.

De voorverkoop voor Dynamo Outdoor is reeds gestart. Tickets kosten in de voorverkoop € 10,- per stuk exclusief servicekosten, inclusief twee consumptiebonnen en zijn verkrijgbaar via www.dynamo-eindhoven.nl en de kassa bij Dynamo.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven