3voor12 Drenthe

3voor12 Lokaal Draait: Nadua, Daisy Bellis en 12AM

De beste muziek gekozen door de redacties van 3voor12 Lokaal

De lokale afdelingen van 3voor12 bundelen de krachten met 3voor12 Lokaal Draait. Elke van de 18 lokale afdelingen draagt om de twee weken drie nieuwe nummers aan voor de lijst. Het resultaat is een playlist met het beste opkomende talent uit alle hoeken van ons land.

3voor12 Drenthe heeft voor deze eerste editie gekozen voor de nieuwe singles van Nadua, Daisy Bellis en 12AM.

Het emotionele 'Walls of Habit' van Nadua is een nummer met autobiografische trekjes over de afgelopen maanden van de singer-songwriter uit Assen. Met de single rondt ze haar Hit The North project af en is ze ein-de-lijk te vinden op de streamingdiensten!

Ook Daisy Bellis is nu verschenen op Spotify. Als muzikale dochter van moeder natuur pronkt haar nummer 'New Land' tussen al het landelijke talent. Na veel solo-optredens laat de zangeres nu eindelijk aan de buitenwereld het geluid horen wat ze al lange tijd in haar hoofd heeft zitten.

Als laatste kon natuurlijk de terugkeer van 12AM niet ontbreken in onze lijst. Met 'The King's Nation' keert de band terug met een visitekaartje dat aantoont wat je live van de band kunt verwachten.

Heb jij een nummer van Drentse bodem die je graag wilt zien in de volgende editie van 3voor12 Lokaal Draait? Stuur dan een mailtje met je aanbeveling naar 3voor12drenthe@gmail.com!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12