Easterfield lanceert debuutalbum Honky Tonk Sessions

Norman Hess ,

'Uitverkocht' staat al dagen op de aankondiging vermeld. En zondag 22 januari is het zover: Easterfield presenteert hun debuutalbum The Honky Tonk Sessions in een stijf uitverkocht Melody. En hoe!
Na een puike eerste set met goed gekozen covers, beginnen de mannen van Easterfield aan de tweede set: The Honky Tonk Sessions. Nu met uitsluitend eigen werk.
De energie spat er vanaf. Bluesrock zoals het gespeeld moet worden: aanstekelijk en dampend. De zaal gaat plat met geweldige nummers als 'Trouble' en 'The Blues is Back.' Het publiek geniet van een Easterfield in bloedvorm.

Inge van den Bergh-de Groote: "Als nieuwbakken Ericaan ben ik vanmiddag terug op mijn oude 'honk': Barger-Oosterveld. Dit keer niet bij het ouderlijk huis, maar in Melody bij de presentatie van 'Honky Tonk Sessions.'

Een gezellige, ongedwongen sfeer met -voor mij- bekende gezichten en veel fans van de band. Tot mijn verbazing is er zelfs een grote groep fans vanuit Assen!

Van jong tot oud, iedereen staat te genieten van de muziek: blues voor iedereen! Ze spelen met zóveel passie, dat je vanzelf van deze muziek gaat houden. Indrukwekkende solo's van de gitaristen, een mooie rauwe stem van de zanger en ook de drummer levert een strak staaltje werk. Er wordt gedanst, want bij deze muziek kún je gewoon niet stil blijven zitten! Het publiek schijft beetje bij beetje naar voren en is laaiend enthousiast. 'We want more!' wordt geroepen nadat het laatste nummer is gespeeld. Een zeer geslaagde middag!"