Club 3voor12 drenthe trapt 2017 af met Eurosonic Preview

Nieuwjaarsfeestje dit jaar in Coevorden

Redactie 3voor12 drenthe ,

Het is weer tijd voor Club3voor12drenthe! In samenwerking met K&C vindt 7 januari in Theater Hofpoort in Coevorden de jaarlijkse Eurosonic Preview plaats. De drie Drenten uit de Pap zijn dit jaar Timo de Jong, Blackbriar en Loop Alley. Aan de line-up is Ricky Rehab toegevoegd.

Het programma ziet er als volgt uit:

20.00 uur: Timo de Jong
21.00 uur: Blackbriar
22.15 uur: Ricky Rehab
23.30 uur: Loop Alley

Timo de Jong

Timo is een sing- & songwriter uit Meppel en schrijft liedjes over het leven. Diverse thema's boort hij aan in zijn ietwat melancholische nummers, maar als men goed luistert naar de tekst, tovert Timo regelmatig een glimlach op je gezicht.

Luister naar zijn nummer: Save The Date O Save The Date:

Blackbriar

Als tweede speelt de Asser band Blackbriar. Deze vijfkoppige band speelt alternatieve metal en bestaat uit Zora Cock, René Boxem, Bart Winters, Frank Akkerman en Robin Koezen. Ze zijn al jaren actief in de Drentse popscene.

Blackbriar startte begin 2016 een crowdfunding-actie om geld bijeen te brengen voor het opnemen van een EP. Die leverde maar liefst 5,111 dollar op. Het nummer Until Eternity is inmiddels ruim twee miljoen keer bekeken.

Ricky Rehab

Ricky Rehab uit Emmen valt niet te scharen onder een bepaald genre. Is het Rock 'n Roll? Stonerrock? Poprock? Een mix van Queens of the Stoneage en De Staat? Wat is het?

De groep nam twee jaar geleden afscheid met een wervelend optreden in Groothuis in Emmen, maar keerde begin dit jaar terug op het podium en maakte ook studio-opnames.

Ricky Rehab bestaat uit Timothy van der Wel, Michiel Wever, Matthijs van der Wel en Juan Kiers. Hun dampende muziek komt onder meer in Dance aan bod:

Loop Alley

Loop Alley, met als standplaats Assen, neemt je mee naar de jaren tachtig en tegelijkertijd naar nu. New Wave in combinatie met Deephouse: Verrassend.

Stel, je hebt de hele avond je best gedaan om niet te bewegen, laten we je van tevoren vertellen dat dat bij Loop Alley niet mogelijk is. Meegezogen door de beat en dromerige zang van Libbie die gaan zorgen dat de avond mooi afgesloten wordt. Het nummer You & I is hier een mooi voorproefje van:

Kom samen met ons het nieuwe muziekjaar inluiden met dit geweldige diverse programma op 7 januari  in Theater Hofpoort te Coevorden. De zaal gaat om 19.30 uur. De entree - inclusief lekkere hapjes - is gratis.