K&C brengt 14e Drenten Uit De Pap-cd uit

Aanstormende Drentse acts leveren visitekaartje af

Wouter Bessels ,

K&C maakt er al jaren een traditie van om de Drentse acts op Eurosonic te presenteren op een sampler-cd. Op de 2017-editie van ‘Drenten Uit De Pap’ staan zes stukken van Loop Alley, Timo de Jong en Blackbriar.

Deze week stelt 3voor12 drenthe de drie acts voor tijdens 'Club 3voor12 drenthe voorpret'.

De band Loop Alley presenteert de nummers Off I Go en Stay. Timo de Jong is vertegenwoordigd met You Take Coffee, I'll Have Tea en Colours' Leave en Blackbriar komt met Until Eternity en Ready to Kill.

Het is de veertiende keer dat de provinciale kunstinstelling de bandsampler verspreidt onder platenmaatschappijen en festivalprogrammeurs. Daarmee wordt het Drentse talent onder de aandacht gebracht van podium- en festivalprogrammeurs, media en muziekstations.

De drie acts staan zaterdag 7 januari op de tweede editie van Club3voor12drenthe in Theater Hofpoort in Coevorden. De aanvang is om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Het festival Eurosonic/Noorderslag vindt van 12 tot en met 14 januari plaats. De drie Drentse acts spelen donderdag 12 januari in café De Troubadour aan de Peperstraat 19 in Groningen.

Beluister de zes tracks van de 14e Drenten Uit De Pap-bandsampler: