3voor12 Den Haag

Line up The Crave festival compleet

En neemt langzaam de stad over

De complete line-up voor de derde editie van The Crave Festival is bekend. Het festival neemt dit jaar weer meer de stad over met een openingsavond, twee afterparties en een closingevent aan het Scheveningse strand. The Crave brengt wederom het beste van elektronische muziek - samen met Pip Den Haag, Het Magazijn, Whoosah Beachclub, Ransom Note, Killekill, Creme Organization & Intergalactic FM. 

Het festival bevestigde eerder al headliners zoals Hessle Audio Trio, Egyptian Lover, DJ Stringray en Aurora Halal. Cultlegendes Unit Moebius en Rude66 openen het festival weekend met een live performance in Het Magazijn, waar 1 juni een ode aan de West Coast Sound wordt gegeven in samenwerking met Londens platform Ransom Note, op vrijdag 1 juni. Identified Patient en Stevie Whisper eindigen de nacht met een all night b2b set. Na het Zuiderpark kunnen bezoekers niet op één maar op twee afterparties terecht. Techno-expert Matrixxman neemt Het magazijn voor zijn rekening, naast mad miran en Haagse locals. In PIP Den Haag host Berlijns label Killekill een van de drie zalen, met Alienata, DJ Flush en Lenson. De bunkerzaal staat in het teken van electro met het duo Legs on Fire, Lake Haze en een live set van Cultuurschok. Skee Mask komt mee vanaf het festival en verzorgt met Van Anh de barzaal. Het festivalgeweld wordt afgesloten met een  avond aan het stand met een all-nighter van Palms Trax in Whoosah Beachclub op zondag 3 juni.

The Crave Festival 2018, 2 juni:  Alienata, Aurora Halal, Beverly Hills 808303 (I-F), Blawan, cosmox, Courtesy, Deniro, DJ Stingray, DJ TLR, Ekman live, Hessle Audio Trio (Ben UFO, Pearson Sound, Pangaea), JEANS, Levon Vincent, Lux, Matrixxman, OKO DJ, Scientific, Dreamz of U, Soichi Terada (live), Skee Mask, Strange Boutique, The Egyptian Lover, twice upon a time.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag