3voor12 Den Haag

Club 3voor12 Den haag / zaterdag 18 maart

Magic Moon, My Girlfriend en Lukewarm Ocean

Muziek uit de buurt. 3VOOR12 Den Haag heeft uit de krochten, scheuren en voegen van Den Haag en omstreken weer een heerlijke lijst bands klaar weten te zetten. Een avond vol muzikale ontdekking en herkenning. Voor snobs en noobs. Editie nummer 49 alweer. Met bands:

Jong. Fris. Hongerig. Buzzwoorden! My Girlfriend is het nieuwe project rond zanger/bassist Gijs Schouten (Seed of Ayawaska). Laat je niet afschrikken door het gebrek aan gitarist. Dit trio maakt (met behulp van keys) dansbare powerpop met fijne refreintjes. Kom ze voor het eerst bekijken bij Club 3voor12 Den Haag.

Magic Moon maakt rauwe psych overgoten door een flinke saus 60’s en 70’s bluesrock. De band surft mee op de opleving van dit genre dat ingezet is door bandjes als Sleepy Sun en Tame Impala. De band is pas sinds 2015 bezig en bracht afgelopen februari haar eerste werk uit op Spotify. Niet missen!

Lukewarm Ocean bestaat uit twee broers en een bijna-broertje. Deze band is luid! Verwacht fuzzy gedreven psych van een band die niet schuwt om klassieke gitaarsolo’s te spelen. Lukewarm Ocean bracht onlangs de EP 'Electrical Arguments'  uit.

Lekker lijstje toch. Helemaal gratis ook nog. 
21.00 uur - Paardcafé - zaterdag 18 maart 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12