3voor12 Den Haag

Vanavond in Stork On Air

Schollenpop & Fredemption

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je via Den Haag FM op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio.  

Vanavond staat de uitzending van Stork on Air volledig in het teken van Schollenpop. Dat festival wordt komend weekend gehouden in op het Zuiderstrand. In de uitzending komt Fredemption langs, de band is een 5-mans formatie bestaande uit: Joline, zangeres/singer-songwriter, Quincey: sologitarist, Joost: slaggitarist, pianist en backing vocals, Julie: drums en Philip op de bas. Fredemption is samengekomen door het bandcoaching programma van ready to play en maakt pop muziek met invloeden vanuit de rock en soul, Fredemption haalt veel inspriatie uit de muziek van onder andere John Mayer. De band staat komend weekend op Schollenpop (samen met acts als AVI ON FIRE, JeBroer, Jett Rebel en Playground Zer0). De band speelt natuurlijk ook wat liedjes live in de studio. 

Ook wordt er in de uitzending van Stork On Air gebeld met Ramon Fehling, hij organiseert samen met een groot team vrijwilligers het Schollenpop festival. 

Zet om 21.00 uur de radio aan op 92.0FM. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12